alu-felne-balaban

Zašto kupiti gume BAŠ u AC Balaban?

OBAVEZNO PROČITATI DO KRAJA!

Duga tradicija u poslovanju, sa preko 36 godina iskustva u radu sa gumama i felnama, pružila nam je ogromno iskustvo i sa automobilima i sa ljudima. Nije se retko dešavalo da dodju klijenti koji traže gume, a ne znaju dimenziju koja odgovara njihovom vozilu. Da ne pričamo o tome da kupci dodju, traže jedne gume, a potpuno druge idu na njihov automobil. 

Uvek smo tu da vas ispravno posavetujemo, da vam pomognemo da zajedno nadjemo najbolje rešenje koje odgovara za vaš automobil ali, što je još bitnije, i za vaš džep.

Nije bez razloga uveden zakon da su obavezni zimski pneumatici od 1.novembra, benefiti su nemerljivi, počevši od ponašanja vozila pri niskim temperaturama na snegu, ledu i mokrom kolovozu, pa do dužine traga kočenja pri zaustavljanju. 

Svesni smo da cene guma kod velikih prodavaca znaju da budu koji dinar jeftinije, ali ugraditi tu istu gumu kod njih je mnogo skuplje.

Ukupna računica dovodi do toga da cena gume sa ugradnjom bude jeftinija u našem servisu. Obratite pažnju na tu sitnicu kada budete birali gde ćete da kupujete gume i gde ćete da ih montirate na vozilo.

Nemojte da mislite da ćete dobiti dužu garanciju na auto gume kod “velikih”, jer garanciju ne daje prodavac nego PROIZVOĐAČ!

Nadamo se da smo uspeli da vam približimo ovu tematiku, ponavljamo još jednom- PROVERITE CENE USLUGA MONTAŽE I DEMONTAŽE GUMA U PRODAVNICAMA I VULKANIZERSKIM SERVISIMA.

AC Balaban pruža mogućnost kupovine guma i alu felni na rate i na administrativnu zabranu, što je mnogima olakšalo da priušte sebi i svom vozilu neophodnu opremu za zimu ali i za leto. Najviše se isplati imati dva seta točkova, za obe sezone, čime će se produžiti vek trajanja gume.

Kod nas sve možete da obavite na jednom mestu po vrlo pristupačnim cenama! 

Kontaktirajte nas na broj telefona 063/11-46-400

Srdačno,

Vaš AC Balaban

Čaki Lajoša 7a, Temerin